Contact

Vragen staat vrij.

BESTUUR

 

Het bestuur zorgt ervoor dat de randvoorwaarden die noodzakelijk zijn om de badmintonsport te kunnen beoefenen in orde zijn. Het bestuur heeft de dagelijkse leiding in handen en ontwikkelt nieuw beleid.

Een keer per jaar legt het bestuur verantwoording af aan de algemene ledenvergadering.

 

Het bestuur bestaat uit een aantal vrijwilligers die hun vrije tijd opofferen om van badmintonclub een leuke vereniging te maken. Het dagelijks bestuur bestaat uit:

Jos Tuyteleers

Voorzitter

Rene De Backer
55+ verantwoordelijke

Jan Verschueren

Secretaris 

Marc Van den Bogaert

Penningmeester

Kurt Van de Weerd

Jeugd verantwoordelijke
Jeugd Coordinator

Gilles Soki

Jeugd verantwoordelijke
Jeugd Coordinator

Gie Gommeren

Website

Tom Entbrouxk

Social Media

TENT

 

Onze club is er trots op haar leden een tent van topkwaliteit aan te bieden met voldoende ruimte voor allerlei evenementen en bijeenkomsten. Met een afmeting van 8x4m is onze tent ideaal voor het organiseren van allerlei soorten openluchtfeesten en barbecues tot communies en trouwpartijen.

 

Als lid van onze club mag u gebruik maken van deze fantastische tent! Neem vandaag nog contact op met Jos Tuyteleers of Luc Tuyteleers of spreek hen aan tijdens één van de trainingen. Zij zullen graag je vragen beantwoorden en komen de tent zelfs bij je thuis of feestlocatie installeren.

 

CONTACT

Neem contact met ons op via dit formulier

 

Vragen, suggesties, opmerkingen, ... kunnen via ons contactformulier gestuurd worden of rechtstreeks gevraagd worden tijdens de training.

De Witte Merel, Liersesteenweg 25, 2547 Lint

Volg ons op facebook

Naam *
E-mail *
Bericht *